top of page

Prayer Group

Public·45 members

Oliver Phillips
Oliver Phillips

Viber Skachat Na Pk Besplatno __TOP__

Ovaj program vam omogućava da potpuno besplatno razgovarate sa svojim Viber prijateljima. Ukoliko druga strana ipak ne poseduje ovu aplikaciju tu je i mogućnost običnog poziva tj. Viber Out Call koji se naplaćuje po određenom tarifnom sistemu.

viber skachat na pk besplatno

Prijavite se da dobijate sve naše nove objave na mejl potpuno besplatno. Mejlove ćemo vam slati najčešće jednom nedeljno, a u svakom trenutku možete da se odjavite klikom na "Odjavi se" link u mejlu. Garantujemo da je vaša mejl adresa kod nas 100% sigurna i da je nikada nećemo zloupotrebiti u bilo kom smislu.

Pozdrav, narode imam viber na PC, ali imam problem. Kad god pokusam da posaljem sliku nekom, meni izlazi obavestenje da slika ne moze da se posalje. Sa telefona i tableta sve se salje normalno. Da li ima ko isti problema kao ja i sta raditi?

Postovani ako deinstaliram viber na smartphonu da li se isti gubi i na računaru odnosno ako deinstaliram sa telefona da li viber na pc ostaje u funkciji posto računar na kome imam sinhronizovani viber sa pc vise nije kod mene i moze mi biti narusena privatnost Hvala

Od kada ste objavili viber bez samrt telefona skinuo sam blue i viber ali blue staks se instalira i ceo dan vreti inicijalizacija i nista se ne dogadja promenio sam sve sisteme windowsa ali nigde nisam otisao dalje od polovicno ucitanog blue staksa???? sta je problem? molim odgovor na licni meil sta ciniti. trenutno win7 pro sp1 cpu 3500+ soc 939 ram 2g i hdd 250gbpozdrav dragan

Hi! Thank you for the infromative instal guide. I tried it but once installed i couldnt run it because it is asking for a viber in my phone which I do not have. It does not proceed. I thought by installing this I can use viber even if I dont have a mobile phone. 041b061a72

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page